maanantai 10. syyskuuta 2018

Reissuviikonloppu


Lähdin perjantaina lasten kanssa Vantaalle mummilaan viikonlopun viettoon. Viikonlopun ohjelma oli selvä: perjantaina nautittaisiin kiireettömästä yhteisestä ajasta isovanhempien kanssa, lauantaina suuntaisin aamuvarhaisella tytön kanssa Tampereelle Allergia-, Iho- ja Astmaliiton järjestöpäiville EB-yhdistyksen edustajana somelähettiläspestissäni. Sunnuntaina olisi tarkoitus viettää pojan toiveesta Helsinkipäivää julkista liikennettä testaten.

Kauhuksemme poika innostui viikolla vihdoin pyöräilystä, olihan pyörä odottanut pientä polkijaa jo vuoden päivät. Nyt kuitenkin ilmeisesti sekä aika että poika olivat kypsiä, ja keskiviikkona herra hyppäsi satulaan kuin vanha tekijä, ja paineli menemään pyörän selässä aamusta iltaan. Ja kun tuli aika pakata auto mummilaanlähtöä varten, oli fillarin ehdottomasti oltava mukana. Perjantai-iltapäivä menikin mukavasti pitkällä lenkillä mummin työnnellessä apuvauhtia pienelle menijälle.

“Huhhuh onpas raskas ylämäki!” totesi poika (naurua)
Mummi oli löytänyt kirpparilta pikkuneidille ihanat kengät, joita testailtiin innolla.




Lauantaiaamuna oli aikainen herätys tytön kanssa, kun lähdimme kohti junaa ja Tampereen järjestöpäiviä. Isoveli jäi päiväksi isovanhempien luokse, ja sai ansaitusti olla huomion keskipisteenä.




Meidän päivä meni Tampereella todella nopeasti, ja neiti oli mieletön luonnonlahjakkuus osallistuessaan auditoriossa muiden kanssa nauramiseen, ja taputtikin juuri oikeissa kohdissa.
Kiitos kaikille osallisille kivasta ja antoisasta päivästä, oli ihanaa tavata teitä kaikkia mahtavia ihmisiä, ja erityisesti muita somelähettiläitä. Kiitos kun saan kuulua iloiseen joukkoonne!
















Sunnuntaina lähdimme isovanhempien kanssa junalla kohti keskustaa, ja meillä oli upea päivä. Pääsimme junan ohella testaamaan myös ratikan ja metron, ja poika oli aivan täpinöissään. Liikennevälineseikkailujen lisäksi kävimme Tigerissa bongailemassa koristeita tytön synttärijuhliin, pakollisella kahvikapselishoppailulla ihanassa Nespresso Boutiquessa, sekä Kaivarissa syömässä perinteiset Helsingin jäätelötehtaan jättimäiset suklaapallot.

Kiitos mummille ja vaarille seurasta ja jälleen ihanasta viikonlopusta <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti